Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος
Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος

Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος

Για ωραρίου λειτουργίας και της ς περί πνευματικών δικαιωμάτων, συνελήφθη 41χρονος, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, σήμερα στις 5.30 τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Το είχε παραβιάσει το που είναι 4.30 και είχε σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με μουσική και ηχείο και έπαιζε τραγούδι χωρίς άδεια της ΟΠΙ. Από την αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου ο 50χρονος νόμιμος εκπρόσωπος του υ.

Επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας , συνελήφθη 66χρονος στο κέντρο του Βόλου, καθώς σε έλεγχο που του έγινε κινούμενος πεζή, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μία βάρους 12,47 γρ. και 12 τσιγαριλίκια με μείγμα καπνού και χασίς μικτού βάρους 9,36 γρ.

Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί ηλικίας 28, 20 και 34 ετών καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συγκέντρωση ειδών για τον “Εσταυρωμένο”

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας διοργανώνει εκδήλωση αύριο Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, θα παραδώσει τρόφιμα, ρουχισμό και διάφορα άλλα είδη που συγκέντρωσαν οι υπάλληλοι, στην Μητρόπολη Δημητριάδοςγια τις ανάγκες του “Εσταυρωμένου”.

Η παράδοση θα γίνει στην είσοδο του ισογείου χώρου του τμήματος, στα κρατητήρια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση