Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη  για ληστεία Ι.Χ. σε βάρος  άνδρα στη Ν. Ιωνία Βόλου
Συνελήφθη  για ληστεία Ι.Χ. σε βάρος  άνδρα στη Ν. Ιωνία  Βόλου

Συνελήφθη  για ληστεία Ι.Χ. σε βάρος  άνδρα στη Ν. Ιωνία Βόλου

Συνελήφθη, χθες (17-06-)  βράδυ  στον  Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας () Βόλου, ένας 43χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε για το αδίκημα της ς.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες στις 2.00 μ.μ. , ο δράστης συνάντησε τον 60χρονο παθόντα σε σημείο της πόλης του Βόλου και αφού διαπληκτίστηκαν λεκτικά ένεκα προσωπικών τους διαφορών, στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ. επιβατικό του παθόντα για να μεταβούν στην αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία, προς επίλυση των διαφορών τους.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και ενώ συνεχιζόταν ο λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ τους, ο δράστης έθεσε εκτός λειτουργίας το , ακινητοποιώντας το και ακολούθως, με τη χρήση σωματικής βίας ώθησε τον παθόντα οδηγό εκτός του οχήματος.

Αμέσως μετά, ο δράστης έθεσε εκ νέου σε λειτουργία το και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφαιρώντας το από την κατοχή του παθόντα.

Ο 60χρονος  μετέβη στην , από την οποία κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ και αυτός μεταφέρθηκε στο .Ν.Ν. Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίσθηκε σε σημείο της πόλης και συνελήφθη, ενώ σε κοντινό σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, το οποίο, ακολούθως, αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση