Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη για κλοπές αυτοκινήτων στο Βόλο
Συνελήφθη  για κλοπές αυτοκινήτων στο  Βόλο

Συνελήφθη για κλοπές αυτοκινήτων στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , έξι περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από σταθμευμένα που διεπράχθησαν στην πόλη του . ως δράστης σήμερα (22-12-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) ς, ένας 47χρονος , κατηγορούμενος για διακεκριμένες και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες ο 47χρονος διέρρηξε με τη χρήση κατσαβιδιού Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 23χρονου, από το οποίο αφαίρεσε ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου και προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο,
  • δισκίων, καθώς και
  • διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδι, γάντια, φακός, μεταλλική λάμα).

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα από (18-12-2016) έως (20-12-2016) στο Βόλο διέπραξε τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

  • είχε διαρρήξει τρία Ι.Χ. επιβατικά , από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε μικρά χρηματικά ποσά και αντικείμενα των ιδιοκτητών,
  • αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από δύο ακόμη .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση