Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη για εκβιασμό κατά πατέρα και γιού
Συνελήφθη για εκβιασμό κατά πατέρα και γιού

Συνελήφθη για εκβιασμό κατά πατέρα και γιού

 

Γι εκβίση πατέρα και γιού  συνελήφθη 72χρονος χθες απόγευμα στη Ν. Ιωνία,  από άνδρες  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο 72χρονος κατηγορείται για την εκβίαση ενός 64χρονου και του 39χρονου γιού του.

Μετά από επιχείρηση που στήθηκε χθες με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ο 72χρονος συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο δράστης με τον 39χρονο, υπήρξαν συνεργάτες στο παρελθόν στον κλάδο του αλουμινίου.

Μετά από μεταξύ των δύο,  την οποία κέρδισε ο 39χρονος, ο 72χρονος άρχισε με διάφορους τρόπους να προκαλεί βλάβη στην επιχείρηση και στην υπόληψη του 39χροου με καταγγελίες σε διάφορες υπηρεσίες.

Ο 64χρονος πατέρας του 39χρονου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο ο 72χρονος ζήτησε 5.500 ευρώ προκειμένου να μην προχωρήσει διάφορες καταγγελίες σε βάρους τους για οικονομικά στοιχεία σε διάφορες υπηρεσίες.

Συνελήφθη ο Βούλγαρος οδηγός στην  

Στο Νοσοκομείο Λαμίας, ελαφρά τραυματίας νοσηλεύεται  55χρονος οδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε χθες, όταν 63χρονος Βούλγαρος οδηγός, που κινούνταν στο προς , στο 255ο χλμ στο ύψος των διοδίων Πελασγίας, στη θέα των αστυνομικών, έκανε αναστροφή με , να προσκρούσει σε Ι.Χ. και σε ακόμη ένα που οδηγούσε 55χρονος Έλληνας,  με τον ελαφρύ τραυματισμό του, ενώ λίγο αργότερα στη προσπάθειά του να διαφύγει συγκρούστηκε και με Ι.Χ. φορτηγό .
Ο 63χρονος αλλοδαπός βγήκε με το όχημά του από τον κόμβο Γλύφας ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας.
Ο 63χρονος κατελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης σε ποσοστό επιβολής διοικητικού προστίμου – όχι σύλληψης, ωστόσο στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και κατηγορείται επίσης για παραβίαση μέτρων για τον κορωναϊό, παρακώλυση συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες και εγκατάλειψη τροχαίου.

Τριάντα παραβάσεις στη Μαγνησία 

Τριάντα πρόστιμα βεβαιώθηκαν χθες στη Μαγνησία.
Τέσσερα πρόστιμα επιβλήθηκαν ( δύο σε πεζούς και δύο σε οδηγούς για μη χρήση ς)  και 26 πρόστιμα εκ των οποίων 21 σε οδηγούς και πέντε σε πεζούς για .
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση