Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη Bούλγαρος για διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου
Συνελήφθη Bούλγαρος για διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου

Συνελήφθη Bούλγαρος για διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου

, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-05-2016) στην ευρύτερη περιοχή της ς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας ς, ένας 38χρονος , υπήκοος Βουλγαρίας, για διάπραξη ς σε βάρος 78χρονου .

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο 38χρονος, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία του 78χρονου από την οικία του, εισήλθε σε αυτή και κατά την είσοδο του 78χρονου στην οικία, τον ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής ς και του απέσπασε το χρηματικό των (1.500) ευρώ, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και διέφυγε.

Μετά από οργανωμένη του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, εντοπίστηκε αρχικά το όχημα διαφυγής του 38χρονου, ακινητοποιημένο σε αρδευτικό κανάλι, λόγω ς της πορείας του και στη συνέχεια, εντοπίστηκε ο 38χρονος στην οικία του και συνελήφθη.

Σε νομότυπη που διενεργήθηκε στην οικία του 38χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο θα αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση