Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη Αλβανός για μεταφορά παράνομων ομοεθνών του
Συνελήφθη Αλβανός για μεταφορά παράνομων ομοεθνών του

Συνελήφθη Αλβανός για μεταφορά παράνομων ομοεθνών του

, χθες (15-01-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 26χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ο 26χρονος κατελήφθη να μεταφέρει με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 21, 24 και 37 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χ.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στη χ την (11-01-2017) από αφύλαχτη Ελληνοαλβανικής μεθορίου, ενώ ο 26χρονος τους παρέλαβε από την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας προκειμένου να τους μεταφέρει στην πόλη του .

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, για παράβαση ς περί αλλοδαπών και για ψευδή ανωμοτί , με φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή (4.000) .

Το προαναφερόμενο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση