Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη Αλβανός για κλοπή
Συνελήφθη  Αλβανός  για κλοπή

Συνελήφθη Αλβανός για κλοπή

Έναν 36χρονο Αλβανό συνέλαβαν σήμερα το απόγευμα του Α.Τ. Αλμυρού, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε βούλευμα σύλληψης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, για κλοπή από κοινού.

 

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Εν τω μεταξύ, τρία άτομα συνέλαβαν της Τροχαίας Βόλου και του Α.Τ. Βορείου Πηλίου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλαβαν έναν 34χρονο, διότι μετά από έλεγχο που έγινε στο κέντρο του Βόλου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ  τροχονόμοι συνέλαβαν έναν 26χρονο, που οδηγούσε μοτοσικλέτα συγγενούς του  που δεν είναι στη ζωή, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ενώ το δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο και ο ίδιος δεν είχε φροντίσει να αλλάξει στα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας στο όνομά του.

Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Β. Πηλίου, συνελήφθη ένας 19χρονος Αλβανός, στον Άνω Βόλο, διότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα.

 

Κατείχε μικροτητα και  χάπια

Τέλος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθη μια 41χρονη σήμερα το πρωί στο Βόλο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η κατείχε μικροτητα 1,4 γραμ. και δύο χάπια που κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση