Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη Αλβανός με 11 κιλά αφορολόγητο καπνό
Συνελήφθη Αλβανός με 11 κιλά αφορολόγητο καπνό

Συνελήφθη Αλβανός με 11 κιλά αφορολόγητο καπνό

Έντεκα κιλά καπνό κατείχε ένας 43χρονος Αλός που συνελήφθη σήμερα στο κέντρο του Βόλου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και παραπέμπεται για παράβαση του Ν. περί εθνικού Τελωνειακού Κώδικα .

Στην κατοχή του βρέθηκαν αρχικά πέντε συσκευασίες καπνού των 500 γραμ. (3,5 κιλά) που κατασχέθηκαν και ο ίδιος συνελήφθη.

Με τη συνδρομή δικαστικού, ακολούθησε στο σπίτι του δράστη στο Βόλο, όπου βρέθηκαν άλλες 15 συσκευασίες των 500 γραμ. (7,5 κιλά), καθώς και μια ανοιγμένη συσκευασία, που περιείχε 360 γραμ. καπνού.

Ο καπνός που κατασχέθηκε απεστάλη στο για να υπολογιστεί η δασμο φορο αξία του.

Συνελήφθη για ανυποα

Εν τω μεταξύ, σε φυλάκιση οκτώ μηνών για ανυποα, είχε καταδικαστεί ένας 40χρονος που συνελήφθη σήμερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, στη Ν. Ιωνία.

Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από το τριμελές Στρατοδικείο Αθηνών, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για ανυποταξία σε περίοδο ειρήνης. Με προφορική εντολή του στρατοδίκη ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βόλου για την καταδικαστική απόφαση.

Τέλος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας συνελήφθη ένας 29χρονος Αλός διότι βρισκόταν και κινήθηκε η διαδικασία απέλασής του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση