Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βόλο, με ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βόλο,  με ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βόλο, με ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση

 

 

, χθες (02-02-) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος του ένταλμα ς του Τακτικού Ανακριτή υ Αθηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της ς, καθώς επίσης και κατα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με φυλάκισης (6) μηνών.

Επίσης συνελήφθη χθες (02-02-) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μια 30χρονη , διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (33,50) γραμμαρίων και (9) , τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Τέλος, συνελήφθη χθες  το μεσημέρι στον Αλμυρό Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 56χρονος , διότι κατελήφθη να έχει αντικαταστήσει τις γνήσιες πινακίδες του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου του με πλαστές πινακίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 56χρονος είχε καταθέσει τις γνήσιες στην εφορία μαζί με έγγραφα του οχήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση