Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βόλο, με ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βόλο,  με ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βόλο, με ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση

 

 

Συνελήφθη, χθες (02-02-2017) το βράδυ στο Βόλο, πό στυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας υπήκοος Αλίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Τακτικού Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών, για τα της ληστείας και της κλοπής, καθώς επίσης και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ρεβενών για του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης (6) μηνών.

Επίσης συνελήφθη χθες (02-02-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μια 30χρονη , διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (33,50) γραμμαρίων και (9) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Τέλος, συνελήφθη χθες  το μεσημέρι στον Αλμυρό Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 56χρονος , διότι κατελήφθη να έχει αντικαταστήσει τις γνήσιες πινακίδες του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου του με πλαστές πινακίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική προέκυψε ότι ο 56χρονος είχε καταθέσει τις γνήσιες στην μαζί με έγγραφα του οχήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση