Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη με αυτοσχέδια τσιγάρα
Συνελήφθη με  αυτοσχέδια τσιγάρα

Συνελήφθη με αυτοσχέδια τσιγάρα

, χθες (22-07-2017) το πόγευμ στην ευρύτερη περιοχή της , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) , ένας 35χρονος , διότι κατελήφθη να κατέχει τρία , μείγματος κάνναβης και καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κλοπή στη Λάρισα

Συνελήφθη, χθες (22-07-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης () Λάρισας, ένας , διότι κατελήφθη να αφαιρεί διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά από κάδο ανακύκλωσης του Δήμου. Τα αφαιρεθέντα υλικά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου.

Εκρίζωση και κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης

Χθες (22-07-2017) το βράδυ σε αρδευτικό κανάλι της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας βρήκαν, εκρίζωσαν και κατέσχεσαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,40) έως (3,20) μέτρα.

Σύλληψη για ηχορύπανση

Συνελήφθη, σήμερα (23-07-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες σε παράλιο περιοχή του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η ιδιοκτήτρια του οποίου απουσίαζε κατά τον έλεγχο, και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα του οποίου η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη διαπιστώθηκε ότι ήταν παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Σύλληψη για επικίνδυνη και παράβαση
του νόμου περί προστασίας ανηλίκων

Συνελήφθη, χθες (22-07-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, ένας 56χρονος, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας επέτρεψε την είσοδο σε δύο ανηλίκους και την προσφορά προς κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από αυτούς, με αποτέλεσμα να περιέλθουν σε κατάσταση μέθης και στη συνέχεια να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για ιατρική . Επιπλέον, σε βάρος του δράστη επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση