Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 45άρης για κλοπές
Συνελήφθη 45άρης για κλοπές

Συνελήφθη 45άρης για κλοπές

Δύο που τελέστηκαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη του Βόλου εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και συνελήφθη, σήμερα (29-06-2016) το πρωί στην πόλη, από αστυνομικούς ένας 45χρονος έλληνας , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ς και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομικής ς, εξακριβώθηκε ότι το πρωί της (09-06-2016), ο δράστης αφαίρεσε από πάγκο λαϊκής αγοράς ένα τσαντάκι που περιείχε άδεια ικανότητας ς, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ιδιοκτησίας 31χρονου , ενώ το πρωί της (17-06-2016) αφαίρεσε άλλο τσαντάκι από σταθμευμένο λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ, το οποίο περιείχε εισιτήρια των αστικών γραμμών, χρηματικό και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του οδηγού.

Σήμερα το πρωί ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, προσήχθη και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη αφαιρεθείσα άδεια ικανότητας ς, στην οποία είχε επιμελώς προσκολλήσει άδεια ικανότητας οδήγησης μοτοσικλέτας γερμανικών Αρχών του ιδίου, κατασκευάζοντας έτσι νοθευμένη άδεια οδήγησης στο όνομά του.

Επιπλέον, κατασχέθηκε από την κατοχή του μέρος των αφαιρεθέντων εισιτηρίων από το αστικό λεωφορείο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

για απάτη

Κατα εκκρεμούσε σε βάρος 53χρονου ο οποίος συνελήφθη σήμερα εκτός Βόλου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ειδικότερα σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε κατα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας για απάτη με ποινή φυλάκισης δύο ετών, ενώ παραβίασε επίσης απόφαση του ίδιου δικαστηρίου μέσω της οποίας του είχε δοθεί η δυνατότητα καταβολής χρηματικής εγγύησης.

Εκκρεμούσε αίτημα απέλασης σε βάρος δύο Ιρακινών

σαν σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις 12.30 δύο Ιρακινοί ηλικίας 19 και 17 ετών. Ειδικότερα οι δύο νεαροί συνελήφθησαν, καθώς ενώ αποφυλακίστηκαν από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων εκκρεμούσε σε βάρος τους αίτημα απέλασής τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση