Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 38χρονος Αλβανός
Συνελήφθη 38χρονος Αλβανός

Συνελήφθη 38χρονος Αλβανός

Ένς 38χρονος Αλός συνελήφθη σήμερ από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.Φεραίου.

Σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το 2016 είχε συλληφθεί στην Καλαμπάκα, δηλώνοντας άλλα προσωπικά στοιχεία.

Ο συλληφθείς είχε παρουσιαστεί ως 39χρονος και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με χρηματική ποινή 1.500 και δικαστικά έξοδα 80 για νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επίσης, από αστυνομικούς των Α.Τ. Ρ.Φεραίου και Α.Τ. Ν.Πηλίου συνελήφθησαν 29χρονος Αλός και 30χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Συλλήψεις για παράβαση του ΚΟΚ

Καταδικαστική απόφαση, εκκρεμούσε σε βάρος 58χρονης, η οποία συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος της συλληφθείσας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και 10 μηνών και χρηματική ποινή 200ευρώ για ΚΟΚ.

Επίσης, από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου, συνελήφθησαν 22χρονος Αλβανός να οδηγεί δίκυκλο και 22χρονος Έλληνας να οδηγεί Ε. στη Ν.Ιωνία, στερούμενοι διπλώματος, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου συνελήφθησαν στη 26χρονος να οδηγεί δίκυκλο και 41χρονος να οδηγεί Ε. όχημα, επίσης στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου 32χρονος Ιρανός

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου 32χρονος Ιρανός, ο οποίοςείιχε πλαστά πιστοποιητικά.

Ο 32χρονος, επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Ελλάδα με προορισμό το Μάντσεστερ, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστά πιστοποιητικά έγγραφα.

Σε βάρος του Ιρανού θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση