Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 35χρονος τσιγγάνος με πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ
Συνελήφθη 35χρονος  τσιγγάνος με  πλαστά χαρτονομίσματα  των 500 ευρώ

Συνελήφθη 35χρονος τσιγγάνος με πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ

Ένας , κάτοικος Αλιβερίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , ως ο υπεύθυνος της κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων των 500 € τις παραμονές των Χριστουγέννων, με θύμα έναν περιπτερούχο στην περιοχή των Αλυκών.

Αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων εντοπίζοντας σήμερα τον αθίγγανο να κινείται με αυτοκίνητο στη . Ο είχε επιμελώς κρυμμένα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού άλλα πέντε χαρτονομίσματα των 500 €, που διαπιστώθηκε ότι ήταν παραχαραγμένα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο δράστης στις 22 Δεκεμβρίου 2016 είχε εξαπατήσει περιπτερούχο στην περιοχή των Αλυκών, με το πρόσχημα της αγορά προπληρωμένης κάρτας 200 € και δίνοντας το πλαστό 500ευρω, πήρε και ρέστα 300 €, ζημιώνοντας τον επαγγελματία κατά 500 €.

Επίσης κατέθεσε σε ΑΤΜ ς ένα και έκανε συναλλαγή και την επόμενη μέρα έγινε γνωστό ότι το 500ευρω ήταν πλαστό, με αποτέλεσμα να γίνει καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Επίσης σε που ακολούθησε στο του δράστη βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αναβολικών σε ενέσιμη μορφή και , τα οποία κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση