Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 35χρονος στην Καρδίτσα για σωρεία παραβάσεων
Συνελήφθη 35χρονος στην Καρδίτσα για σωρεία παραβάσεων

Συνελήφθη 35χρονος στην Καρδίτσα για σωρεία παραβάσεων

Για του νόμου περί όπλων, παραβίαση της ς περί ενδοοοικογενειακής βίας, εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς συνελήφθη, χθες (05-06-2018) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας .

Σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία για του νόμου περί όπλων, παραβίαση της ς περί ενδοοοικογενειακής βίας, εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Αρχικά ο μετέβη στην οικία 24χρονης συντρόφου του στα Τρίκαλα και αφού διαπληκτίστηκαν, την απείλησε με πυροβόλο όπλο.

Στη συνέχεια, προξένησε πυρκαγιά σε επιβατικό , ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου της 24χρονης, σταθμευμένο σε οδό της πόλης, με αποτέλεσμα την πρόκληση εκτεταμένων φθορών σ΄αυτό και διέφυγε με επιβατικό .

Η κινητο των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο δράστης στην Καρδίτσα και να συλληφθεί.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πυροβόλο όπλο (πιστόλι) με  γεμιστήρα και οκτώ φυσίγγια, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση