Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 35χρονη για ανεμβολίαστους πελάτες
Συνελήφθη 35χρονη για ανεμβολίαστους πελάτες

Συνελήφθη 35χρονη για ανεμβολίαστους πελάτες

Μί 35χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ», συνελήφθη στη  01:50 ώρα της 11.09. στο Βόλο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στο πλαίσιο εξόρμησης για τον έλεγχο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η 35χρονη συνελήφθη διότι λειτουργούσε το κατά παράβαση του άρθρου 285 του Π.Κ. «Παραση μέτρων για την ασθενειών», καθώς διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί εντός του καταστήματός της και ειδικότερα εντός κλειστού χώρου, δύο (2) πελάτες οι οποίοι ήταν ανεμβολίαστοι, χωρίς ταυτόχρονα να διαθέτουν οι ίδιοι τυχόν πιστοποιητικό νόσησης.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ της βεβαιώθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των δύο χιλιάδων (2.000) .

Συνακόλουθα επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για επτά (7) ημέρες.

Στους δύο (2) προαναφερόμενους πελάτες, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 έκαστος, για στέρηση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Επίσης χθες στις 16:15 στη Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε συν με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Βόλου, συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας 29χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν από κοινού στην οικία του 29χρονου και σε έρευνα εντόπισαν: ένα κυνηγετικό όπλο-καραμπίνα το οποίο ο δράστης κατείχε νόμιμα, καθώς επίσης δεκατέσσερα (14) φυσίγγια και τρείς (3) γεμιστήρες του ιδίου όπλου.

Το κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια & γεμιστήρες κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
Προανάκριση διενεργεί η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση