Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 35χρονη για ανεμβολίαστους πελάτες
Συνελήφθη 35χρονη για ανεμβολίαστους πελάτες

Συνελήφθη 35χρονη για ανεμβολίαστους πελάτες

Μί 35χρονη ιδιοκτήτρι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ», συνελήφθη στη  01:50 ώρα της 11.09.2021 στο Βόλο, από αστυνομικούς του , στο πλαίσιο εξόρμησης για τον έλεγχο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η 35χρονη συνελήφθη διότι λειτουργούσε το κατάστημα κατά παράβαση του άρθρου 285 του Π.Κ. «Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών», καθώς διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί εντός του καταστήματός της και ειδικότερα εντός κλειστού χώρου, δύο (2) πελάτες οι οποίοι ήταν ανεμβολίαστοι, χωρίς ταυτόχρονα να διαθέτουν οι ίδιοι τυχόν πιστοποιητικό νόσησης.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίσθηκε , ενώ της βεβαιώθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

Συνακόλουθα επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για επτά (7) ημέρες.

Στους δύο (2) προαναφερόμε πελάτες, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ έκαστος, για στέρηση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Επίσης χθες στις 16:15 στη Νέα Ιωνία ς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Βόλου, συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας 29χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν από κοινού στην οικία του 29χρονου και σε έρευνα εντόπισαν: ένα -καραμπίνα το οποίο ο δράστης κατείχε νόμιμα, καθώς επίσης δεκατέσσερα (14) φυσίγγια και τρείς (3) γεμιστήρες του ιδίου υ.

Το , φυσίγγια & γεμιστήρες κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση