Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 22χρονος για κλοπή
Συνελήφθη 22χρονος για κλοπή

Συνελήφθη 22χρονος για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (01-06-2022) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , ένας 22χρονος Βολιώτης, για σε βάρος 46χρονου Βολιώτη.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στο Βόλο, ο δράστης προσέγγισε τον παθόντα τη στιγμή που επέστρεφε στην οικία του και με τη χρήση σωματικής ς σε βάρος του, αφαίρεσε από την κατοχή του τσαντάκι που περιείχε ένα τηλέφωνο, ένα με το χρηματικό ποσό των -40- και διάφορες κάρτες.

Σε κοντινή απόσταση από τον τόπο τέλεσης της ληστείας βρέθηκαν το τσαντάκι και το , χωρίς το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, ούτε και το τηλέφωνο.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίστηκε σε σημείο της πόλης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, το οποίο, ακολούθως, αποδόθηκε στον παθόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Επίσης κατά τις απογευματινές ώρες της 01/06/2022 , στη Νέα Ιωνία ς, από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθηχρονος, καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση Τριμελούς Πλημ/κείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 10 μηνών, για παράβαση Νομοθεσίας «Περί Φοροδιαφυγής».

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδ/νση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση