Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 17χρονος για σωρεία αδικημάτων
Συνελήφθη 17χρονος για σωρεία αδικημάτων

Συνελήφθη 17χρονος για σωρεία αδικημάτων

Συνελήφθη, σήμερα (07-05-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 17χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε για τα αδικήματα της ς, της κλοπής, της ς του νόμου περί ναρκωτικών και της ς των περιορισμών διαμονής.

 Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 17χρονος, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, έρριψε σε προαύλιο χώρο σωφρονιστικού καταστήματος της πόλης  μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως εξακριβώθηκε, την (06/07-05-2018) έχοντας διαφύγει από το σωφρονιστικό κατάστημα αφαίρεσε την μοτοσικλέτα από σημείο της πόλης, ενώ μετά τη ρίψη της  κάνναβης και επιβιβαζόμενος σε αυτή, διέπραξε μία  .

Συγκεκριμένα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, προσέγγισε 21χρονο και τον εξανάγκασε να του παραδώσει μικρό χρηματικό ποσό και ένα τηλέφωνο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω τηλέφωνο.

Η μοτοσικλέτα και το κινητό τηλέφωνο αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η .

Έκλεψε τμήμα κινητήρα αυτοκινήτου στη Σκόπελο
 
Δικογραφία σε βάρος 22χρονου σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου.
Ο νεαρός στις 10 Απριλίου αφαίρεσε τμήμα  από Ε. όχημα ιδιοκτησίας 46χρονου Ιρλανδού, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του 46χρονου.
Ο 22χρονος  προσήχθη και  παραδέχθηκε την πράξη του, ωστόσο δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
 
Συνελήφθη στη λαϊκή αγορά
Για άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου, συνελήφθη 39χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, από αστυνομικούς του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας.
Σε έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιο, αποτελούμενο από τους αστυνομικούς της παραπάνω υπηρεσίας και υπαλλήλους της Διεύθυνσης Εμπορίου, κατελήφθη στη λαϊκή αγορά ο αλλοδαπός να διαθέτει προς πώληση διάφορα βιομηχανικά είδη στερούμενος άδεια άσκησης υπαίθριου  εμπορίου.
Τα είδη κατασχέθηκαν και σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.
Τέλος,  από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου συνελήφθη 32χρονη καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο χάπια στεντόν των 5mgr.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση