Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 17χρονος για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη 17χρονος για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη 17χρονος για απόπειρα κλοπής

, χθες (21-04-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας () ς, ένας ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα, ιδιοκτησίας 47χρονης ημεδαπής, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι.

Eπίσης, συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) ς, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροτητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας () Μαγνησίας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροτητα κάνναβης.

Τέλος συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 20χρονος υπήκοος Αλίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση