Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνάντηση Αθ. Λιούπη με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας
Συνάντηση Αθ. Λιούπη με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Συνάντηση Αθ. Λιούπη με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Με τον πρόεδρο της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ς  Αργύρη Διχτά και τον ειδικό γραμματέα Κυριάκο Κυριέρη συναντήθηκε ο βουλευτής . ς της έας Δημοκρατίας  Αθανάσιος πης, το Σάββατο 28 Αυγούστου, με τους οποίους συζήτησε θέματα που τους απασχολούν.

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. έθεσαν στον βουλευτή το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας για την ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στον Αερολιμένα Σκιάθου, επισημαίνοντας πως οι αστυ του υποστελεχωμένου είναι επιβαρυμένοι, ιδίως τους θερινούς μήνες του χρόνου, με αυξημένες υποχρεώσεις και καθήκοντα. Πέρυσι και φέτος δε, οι αστυ εκτός από τα πάγια καθήκοντά τους, είχαν επιβαρυνθεί και με ελέγχους που σχετίζονταν με την πανδημία.

Η ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στο αεροδρόμιο θα βοηθούσε τα μέγιστα για την καλύτερη οργάνωση της αστυνομικής δύναμης στο νησί, ενώ θα σηματοδοτούσε και την ενίσχυση της Αστυνομίας, καθώς εάν το αίτημα γίνει αποδεκτό, τότε το νέο Αστυνομικό Τμήμα θα ενισχυθεί με αστυνομικούς.

Aκόμη, το Δ.Σ. της Ένωσης εξέφρασε στον κ. πη την αναγκαιότητα της εξασφάλισης στέγης σε αστυνομικούς υπαλλήλους, οι οποίοι μετατίθενται σε νησιωτικούς ή τουριστικούς προορισμούς, όπου η δυνατότητα ς είναι ανύπαρκτη ή πολύ ακριβή για τα μισθολογικά δεδομένα ενός αστυνομικού.

Ο κ. Λιούπης συμφώνησε τόσο με την αναγκαιότητα της ίδρυσης Α.Τ. στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, όπως και με το ζήτημα της στέγης των αστυνομικών υπαλλήλων κάνοντας λόγο για δίκαιες διεκδικήσεις. Επεσήμανε πως θα μεταφέρει συνολικά τα αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο βουλευτής συνεχάρη τους εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για τη συνεισφορά των αστυνομικών και της Μαγνησίας στην διαχείριση της πανδημίας, τονίζοντας πως ανέβαλαν αυξημένο ρόλο και καθήκοντα.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε σε σχετική αναφορά του είχε επισημάνει το γεγονός πως η πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει το Αστυνομικό Σώμα και να επιβραβεύσει και οικονομικά τους αστυνομικούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση