Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Συνάντηση Αθ. Λιούπη με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας
Συνάντηση Αθ. Λιούπη με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Συνάντηση Αθ. Λιούπη με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Με τον πρόεδρο της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας  Αργύρη Διχτά και τον ειδικό γραμματέα Κυριάκο Κυριέρη συναντήθηκε ο βουλευτής . Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  , το Σάββατο 28 Αυγούστου, με τους οποίους συζήτησε θέματα που τους απασχολούν.

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. έθεσαν στον το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας για την ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στον Αερολιμένα Σκιάθου, επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί του υποστελεχωμένου Α.Τ. Σκιάθου είναι επιβαρυμένοι, ιδίως τους θερινούς μήνες του χρόνου, με αυξημένες υποχρεώσεις και καθήκοντα. Πέρυσι και φέτος δε, οι αστυνομικοί εκτός από τα πάγια καθήκοντά τους, είχαν επιβαρυνθεί και με ελέγχους που σχετίζονταν με την πανδημία.

Η ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στο θα βοηθούσε τα μέγιστα για την καλύτερη οργάνωση της αστυνομικής δύναμης στο νησί, ενώ θα σηματοδοτούσε και την ενίσχυση της Αστυνομίας, καθώς εάν το αίτημα γίνει αποδεκτό, τότε το νέο Αστυνομικό Τμήμα θα ενισχυθεί με αστυνομικούς.

Aκόμη, το Δ.Σ. της Ένωσης εξέφρασε στον κ. Λιούπη την αναγκαιότητα της εξασφάλισης στέγης σε αστυνομικούς υπαλλήλους, οι οποίοι μετατίθενται σε νησιωτικούς ή τουριστικούς προορισμούς, όπου η δυνατότητα στέγασης είναι ανύπαρκτη ή πολύ ακριβή για τα μισθολογικά δεδομένα ενός αστυνομικού.

Ο κ. Λιούπης συμφώνησε τόσο με την αναγκαιότητα της ίδρυσης Α.Τ. στο της Σκιάθου, όπως και με το ζήτημα της στέγης των αστυνομικών υπαλλήλων κάνοντας λόγο για δίκαιες διεκδικήσεις. Επεσήμανε πως θα μεταφέρει συνολικά τα αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο βουλευτής συνεχάρη τους εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για τη συνεισφορά των αστυνομικών και της Μαγνησίας στην , τονίζοντας πως ανέβαλαν αυξημένο ρόλο και καθήκοντα.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε σε σχετική αναφορά του είχε επισημάνει το γεγονός πως η πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει το Αστυνομικό Σώμα και να επιβραβεύσει και οικονομικά τους αστυνομικούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση