Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις για ρευματοκλοπή στο Αλιβέρι
Συλλήψεις για ρευματοκλοπή στο Αλιβέρι

Συλλήψεις για ρευματοκλοπή στο Αλιβέρι

Τέσσερις ρομά συνελήφθησαν σήμερα στον οικισμό Αλιβερίου, σε επιχείρηση που έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας , σε συνεργασία με τη ΔΕΔΔΗΕ, διότι ηλεκτροδοτούσαν επί σειρά ετών τα παραπήγματα που διαμένουν.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 63, 30, 28 και 25 χρονών, κρατούνται και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ρευματοκλοπής.

Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας οι δύο από τους συλληφθέντες έκλεβαν ρεύμα για πέντε χρόνια με να προκαλέσουν ζημιά 5.000 ευρώ ο καθένας και οι άλλοι δύο για περίπου τρία χρόνια, επιβαρύνοντας με 3.000 ευρώ την ΔΕΗ.

Οι στους οικισμούς ρομά του είναι συχνές, διότι το θέμα δεν αφορά μόνο στην οικονομική ζημιά που προκαλούν στη ΔΕΗ, αλλά ρίχνουν και το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, με βλάβες που προκαλούν στους μετασχηματιστές, με να μένουν χωρίς ρεύμα άλλες περιοχές και η ζημιά να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Aποφυλακίστηκε και συνελήφθη

Με το που αποφυλακίστηκε συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού ένας 34χρονος . Ο

34χρονος αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κασσαβετείας, ωστόσο συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Καταδικαστική για κλοπή

Καταδικαστική απόφαση, εκκρεμούσε σε βάρος 38χρονου ρομά ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση