Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις Ελλήνων και αλλοδαπών στη Θεσσαλία
Συλλήψεις Ελλήνων και αλλοδαπών στη Θεσσαλία

Συλλήψεις Ελλήνων και αλλοδαπών στη Θεσσαλία

Σε συλλήψεις Ελλήνων και αλλοδαπών προχώρησε χθες μέχρι και σήμερα το πρωί η Αστυνομία στη Θεσσαλία για μια σειρά παραβάσεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (31-03-2017) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή ς (6) μηνών, για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη χθες (31-03-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν σε δύο οικίες του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά μία νάιλον συσκευασία με , συνολικού βάρους (80) γραμμαρίων, (16) χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εισαγγελικής διάταξης

Συνελήφθη χθες (31-03-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά για το αδίκημα της παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Σύλληψη για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (31-03-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με .

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, σήμερα (01-04-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο περίστροφο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας ς

Συνελήφθη, χθες (31-03-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης () Τρικάλων, ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος ς, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπών για παραβίαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες (31-03-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης () Τρικάλων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 54χρονος και μία 42χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (359) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών,, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης. Το προαναφερόμενο κατασχέθηκε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση