Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη ζευγαριού για απόπειρα κλοπής
Σύλληψη ζευγαριού για απόπειρα κλοπής

Σύλληψη ζευγαριού για απόπειρα κλοπής

 

Συνελήφθησν χθες (05-08-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, πό αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο Έλληνες και συγκεκριμένα ένας 36χρονος και μία 35χρονη, διότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία, ιδιοκτησίας 55χρονου επίσης Έλληνα.

Εξιχνίαση δύο κλοπών μοτοσικλετών στον Τύρναβο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών οχημάτων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου Έλληνα.

Όπως εξακριβώθηκε, τις (21-06-2016) και (01-08-2017) στον Τύρναβο, ο 45χρονος αφαίρεσε δύο δίκυκλες , ιδιοκτησίας Ελλήνων.

Τα αφαιρεθέντα οχήματα βρέθηκαν και παρελήφθησαν από τους νόμιμους δικαιούχους.

Σύλληψη  φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (05-08-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 41χρονοςΈλληνας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή ς ενός έτους.

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για  ναρκωτικά και  όπλα  

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες (05-08-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, σε με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, πέντε , υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 21 έως 37 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν  τητες κάνναβης, συνολικού βάρους (76,2) γραμμαρίων, ένα τσιγάρο με μείγματος κάνναβης-καπνού, έξι αναδιπλούμενα α, με μήκος λάμας έως (11) εκατοστά και 12 , χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, τα οποία κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση