Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη Βολιώτη για κλοπές
Σύλληψη Βολιώτη για κλοπές

Σύλληψη Βολιώτη για κλοπές

 

χθες (21-03-2022) το βράδυ στο Βόλο, πό στυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας  Βολιώτης για το αδίκημα της κλοπής.

Όπως προέκυψε, ο δράστης προχθές (20-03-2022) το απόγευμα, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βόλο, όπου εκμεταλλευόμενος την προσωρινή απασχόληση υπαλλήλου, αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό των -360- ευρώ και χθες (21-03-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, μετέβη σε της πόλης και αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο , αφαίρεσε από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό των -190- ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Βολιώτη, για κλοπή. Ειδικότερα, την 14-03-2022 το απόγευμα στο Βόλο, ο δράστης, αφού αφαίρεσε τσαντάκι άνδρα, από πάγκο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια), ακολούθως, μετέβη σε άλλο (mini market), όπου κάνοντας χρήση τραπεζικής κάρτας του παθόντα που υπήρχε στο τσαντάκι, πραγματοποίησε -5- ανέπαφες συναλλαγές, συνολικής αξίας -130- ευρώ.

Σύλληψη για κάνναβη

χθες (21-03-2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας , διότι, κατά τον έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -7,6- γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -48,32- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση