Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη Βολιώτη για κλοπές
Σύλληψη Βολιώτη για κλοπές

Σύλληψη Βολιώτη για κλοπές

 

Συνελήφθη χθες (21-03-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , ένας  Βολιώτης για το αδίκημα της ς.

Όπως προέκυψε, ο δράστης προχθές (20-03-2022) το απόγευμα, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βόλο, όπου εκμεταλλευόμενος την προσωρινή υπαλλήλου, αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -360- και χθες (21-03-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, μετέβη σε υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης και αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο , αφαίρεσε από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -190- .

Εξιχνίαση ς 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Βολιώτη, για κλοπή. Ειδικότερα, την 14-03-2022 το απόγευμα στο Βόλο, ο δράστης, αφού αφαίρεσε τσαντάκι άνδρα, από εξωτερικό πάγκο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (), ακολούθως, μετέβη σε άλλο υγειονομικού ενδιαφέροντος (mini market), όπου κάνοντας χρήση τραπεζικής κάρτας του παθόντα που υπήρχε στο τσαντάκι, πραγματοποίησε -5- ανέπαφες συναλλαγές, συνολικής αξίας -130- ευρώ.

Σύλληψη για κάνναβη

Συνελήφθη χθες (21-03-2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας άνδρας, διότι, κατά τον έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -7,6- γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -48,32- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση