Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη τριών ατόμων με ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας
Σύλληψη τριών ατόμων με ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Σύλληψη τριών ατόμων με ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Κτσχέθηκαν πάνω από () γραμμάρια ς, πάνω από () γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των (10.845) ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα (16-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας και του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, τρία άτομα, ηλικίας 59, 45 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 34χρονος και ο 45χρονος κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να πωλούν ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης στον 59χρονο.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 59χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους (101,4) γραμμαρίων,
• δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους (110,1) γραμμαρίων,
• τρεις ζυγαριές,
• πέντε τηλέφωνα, καθώς και
• το χρηματικό ποσό των (10.845) ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Συλλήψεις στα Τρίκαλα

Συνελήφθησαν, χθες (15-10-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο άτομα, ηλικίας 43 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά δύο νάιλον συσκευασίες με χύμα καπνό χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους (1) κιλού και (194) γραμμαρίων.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, οι δύο συλληφθέντες είχαν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη χ, ενώ σε βάρος του 48χρονου εκκρεμεί του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράνομη είσοδο, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση