Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη στο Βελεστίνο για πλαστογραφία και κάνναβη
Σύλληψη στο Βελεστίνο για πλαστογραφία και κάνναβη

Σύλληψη στο Βελεστίνο για πλαστογραφία και κάνναβη

Απογευματινές ώρες της 07/11/, στο Βελεστίνο Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου σε υπήκοο Αλίας 43 ετών, διαπιστώθηκε να οδηγεί I.X.E. όχημα ιδιοκτησίας του και να επιδεικνύει Άδεια Ικανότητας ς η οποία ως διαπιστώθηκε ήταν εμφανώς πλαστή, με αποτέλεσμα να στερείται της σχετικής Αδείας ικανότητος οδηγού από την αρμόδια Αρχή.

Έπειτα, μη συμμορφούμενος με τις εντολές και υποδείξεις των Αστυνομικών οργάνων, εισήλθε στο όχημα του και τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος να τον ακολουθήσουν με το περιπολικό όχημά τους και με τη την συνδρομή και Αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε/Υ.Α , να καταφέρουν την ακινητοποίησή του λίγη αργότερα στην ίδια περιοχή.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στην κατοχή του ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού και ακατστης ς (τσιγαριλίκι), μικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων περίπου.

Σε βάρος του δράστη που συνελήφθη, σχηματίσθηκε δικογραφία για των διατάξεων του «Κ.Ο.Κ.», «Πλαστογραφία», «Απείθεια» & «Νομοθεσία Περί Ναρκωτικών-».

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση