Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη πολίτη μετά από μήνυση της δημοτικής αρχής
Σύλληψη πολίτη μετά από μήνυση της δημοτικής αρχής

Σύλληψη πολίτη μετά από μήνυση της δημοτικής αρχής

σήμερ το πρωί στο σπίτι του το μέλος της Πειβλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας Μ. Βαξεόπουλο, μετά από μήνυση για διατάραξη της κοινής ειρήνης που κατέθεσε χθες το βράδυ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ.Μουλάς.

Στο ίδιο πλαίσιο και μετά τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή ταραχώδη και εν τέλει αναβληθείσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η αστυνομία αναζητεί επίσης το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Στ. Λημνιό

Αλληλομηνύθηκαν αδέλφια

Τρία άτομα, δύο άνδρες ηλικίας 62 και 57 ετών και μια 54χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης καταδικαστικής ς και της απειλής.

Η 54χρονη μήνυσε τον 62χρονο αδελφό της για παραβίαση δικαστικής ς και με τη σειρά του ο 62χρονος μήνυσε την 54χρονη αδερφή του και τον 57χρονο γαμπρό του για απειλή.

Αντίσταση κατά της αρχής από Μαροκινό

Για αντίσταση κατά της Αρχής, απείθεια και φθορά, συνελήφθη 26χρονος Μαροκινός από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Αστυνομικός έκανε έλεγχο σε Internet cafe που βρίσκονταν ο νεαρός Μαροκινός. Όταν ζητήθηκε από τον νεαρό να δείξει τα στοιχεία του, εκείνος αντιστάθηκε, έβρισε κι έσπρωξε τον αστυνομικό, ενώ του προκάλεσε φθορές στην μπλούζα σκίζοντάς την. Ο νεαρός συνελήφθη και με τη που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Τέλος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη 37χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικροποσότητα χασίς βάρους 3,79 γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση