Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη νεαρού Πακιστανού με ηρωίνη
Σύλληψη νεαρού Πακιστανού με ηρωίνη

Σύλληψη νεαρού Πακιστανού με ηρωίνη

Ένας 22χρονος Πακιστανός συνελήφθη χθες 15-09- στις 21:30   στην Ν. Ιωνία, από αστυνομικούς της /Υ.Α. Βόλου, διότι σε γενόμενο έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ς συνολικού μικτού βάρους 0,99 γρ.

Ενεργείται Προανάκριση από Υ.Α. Βόλου.

Νωρίτερα, στις  08:45  στον Βόλο, από αστυνομικούς του Βόλου συνελήφθησαν ένας  64χρονος  και ένας  39χρονος , διότι πρωινές ώρες   υπέβαλλαν εκατέρωθεν εγκλήσεις για τα αδικήματα των άρθρων 229 Π.Κ. Ψευδής καταμήνυση, 333 Π.Κ. Απειλή και 361 Π.Κ. Εξύβριση.

Ενεργείται Προανάκριση από Βόλου.

Εξιχνίαση περίπτωσης απάτης με υπολογιστή  

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε σε βάρος αλλοδαπού άνδρα για περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε την 5-4-.

Ειδικότερα, Βολιώτισσα  «ακολούθησε» ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link), ο οποίος την οδήγησε σε ιστότοπο που ομοίαζε με αυτόν της τράπεζας, στην οποία διατηρεί λογαριασμό, με συνδικαιούχο συγγενικό της πρόσωπο.

Ακολούθως, αφού καταχώρισε προσωπικά της στοιχεία, αποκτήθηκε πρόσβαση στον προαναφερόμενο τραπεζικό λογαριασμό, πραγματοποιώντας μία διαδικτυακή συναλλαγή, η οποία αφορούσε τη μεταφορά του χρηματικού ποσού των -4.300- ευρώ σε λογαριασμό διαδικτυακού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος του αλλοδαπού δράστη.

Τέλος, τις απογευματινές ώρες  στον Βόλο, από αστυνομικούς του συνελήφθη  ιδιοκτήτης σκύλου 41 ετών, διότι τις πρωινές ώρες δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ως όφειλε,  με αποτέλεσμα το τετράποδο να εξέλθει από την οικία του και να επιτεθεί σε 40χρονο  προκαλώντας του ελαφριά .

Ενεργείται Προανάκριση από .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση