Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το πρωί στον Τύρναβο ς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 28χρονος έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων ς, με ποινή φυλάκισης τριών ετών και χρηματική ποινή (200) ευρώ, για .

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το βράδυ στον Τύρναβο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 30χρονος έλληνας, διότι αφαίρεσε, από αυλή οικίας 57χρονου, ένα , το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Απόπειρα κλοπής δίκυκλης ς

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-09-2016) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο νεαροί έληνες, ηλικίας 21 και 18 ετών, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δίκυκλη , ιδιοκτησίας 50χρονου .

Σύλληψη φυγόποινου στα

Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το βράδυ στα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 23χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (4) ετών και (6) μηνών, για τα αδικήματα της ς και της κλοπής.


Συνελήφθη 58χρονος στην Καρδίτσα

Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 58χρονος , διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης πέντε ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Τέλος, συνελήφθη χθες (05-09-2016) το μεσημέρι στο , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, ένας 74χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση