Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη γυναικών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο στην Ελασσόνα
Σύλληψη γυναικών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο στην Ελασσόνα

Σύλληψη γυναικών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο στην Ελασσόνα

σαν, χθες (10-09-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, δύο ελληνίδες, ηλικίας 47 και 46 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν και να διαθέτουν παράνομα προς πώληση συνολικά (21) θρησκευτικές εικόνες μικρών διαστάσεων, χωρίς την απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση ς ς

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ς δίκυκλης ς, ιδιοκτησίας 49χρονου , η οποία έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα (06/07-09-2016) στη Λάρισα.

Δράστης της κλοπής είναι ένας 37χρονος που αναζητείται, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (10-09-2016) το απόγευμα στην πόλη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Λάρισας, στις επανειλημμένες υποδείξεις των οποίων για ακινητοποίηση του οχήματος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Το προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε σημείο της πόλης, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

, χθες (10-09-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, μία 29χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη συνταγή.

Σύλληψη αλλοδαπών για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα στην

Συνελήφθησαν, χθες (10-09-2016) το βράδυ στην , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Τρικάλων, δύο υπήκοοι ς, ηλικίας 29 και 38 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις χειραποσκευές τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους (860) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση