Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη γυναικών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο στην Ελασσόνα
Σύλληψη γυναικών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο στην Ελασσόνα

Σύλληψη γυναικών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο στην Ελασσόνα

Συνελήφθησν, χθες (10-09-) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελσσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, δύο ελληνίδες, ηλικίας 47 και 46 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν και να διαθέτουν παράνομα προς πώληση συνολικά (21) θρησκευτικές εικόνες μικρών διαστάσεων, χωρίς την απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση κλοπής μοτοσικλέτας

Από την εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, ιδιοκτησίας 49χρονου , η οποία έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα (06/07-09-) στη .

Δράστης της κλοπής είναι ένας 37χρονος που αναζητείται, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (10-09-2016) το απόγευμα στην πόλη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) ς, στις επανειλημμένες υποδείξεις των οποίων για ακινητοποίηση του οχήματος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Το προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε σημείο της πόλης, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (10-09-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) ς, μία 29χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη αλλοδαπών για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα στην Καλαμπάκα

Συνελήφθησαν, χθες (10-09-2016) το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Τρικάλων, δύο , ηλικίας 29 και 38 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις χειραποσκευές τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους (860) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Η κατασχεθείσα τητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

"Αλιεύοντας" την είδηση