Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών δισκίων
Σύλληψη  για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Σύλληψη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών δισκίων

χθες (10-06-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 36χρονος, διότι χθες (10-06-2017) και την (08-06-2017) στο Βόλο, εισήλθε σε δύο οικίες γυναικών, ηλικίας 52 και 62 ετών και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο αποδόθηκε στις νόμιμες δικαιούχους, καθώς και 13 .

Σύλληψη για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

χθες (10-06-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Συνελήφθησαν, χθες (10-06-2017) το απόγευμα στον Κρατικό Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 38χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 28χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την ελληνική επικράτεια με προορισμό τις Βρυξέλλες, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου ταξιδιωτικά έγγραφα (ταυτότητα και ), πλαστό και κλεμμένο αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αλμυρού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΛΩΝ

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (10-06-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 60χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Σύλληψη 42χρονης για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (10-06-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, μία 42χρονη , διότι εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε είδη ρουχισμού.
Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθησαν σήμερα (11-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, δύο άτομα, ηλικίας 47 και 55 ετών, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψηγια κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (10-06-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 45χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση