Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης και παράβαση του νόμου περί όπλων
Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης και παράβαση του νόμου περί όπλων

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (06-08-) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 51χρονος, διότι καλλιεργούσε στην αυλή της οικίας του ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (1,80) μέτρων, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, μήκους λάμας δεκατεσσάρων εκατοστών.

Λάρισα: Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (06-08-) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (05-08-2017), εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία, ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

Συνελήφθησαν για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθησαν, χθες (06-08-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 35 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικρο και δύο μεταλλικές λάμες μαχαιριών, μήκους (10,5) εκατοστών η καθεμιά.

Σύλληψη για κατοχή μικροτητας κάνναβης

Συνελήφθησαν, σήμερα (07-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.)  Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 19 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικρο και ένας τρίφτης κάνναβης.

Τρίκαλα: Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (06-08-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 30χρονος , διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για το αμα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (06-08-2017) το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 46χρονος , υπήκοος Αλίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για το αμα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση