Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη έξι ατόμων για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
Σύλληψη έξι ατόμων για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Σύλληψη έξι ατόμων για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

(27-12-2018) το πρωί  στο Βόλο, πό στυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , έξι άτομα, ηλικίας από 36 έως 79 ετών, διότι κατελήφθησαν να ηλεκτροδοτούν τις οικίες τους.

Οι συλληφθέντες είχαν τοποθετήσει καλωδίωση στο δίκτυο του (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), χωρίς τη μεσολάβηση μετρητή, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η καταναλωθείσα ηλεκτρική ενέργεια.

Συγκεκριμένα  συνελήφθησαν μία 45χρονη που ρευματοδοτούσε το σπίτι της για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 3.000ευρώ, μία  62χρονη που ρευματοδοτούσε το σπίτι της παράνομα για έξι μήνες προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 600 , 40χρονος ο οποίος ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για τέσσερις μήνες προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 150 , 36χρονος  που ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 6.000 ευρώ , 77χρονη που ρευματοδοτούσε το σπίτι της παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 3.000 ευρώ και 43χρονος που  ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 6.000 ευρώ.

Τέλος, από αστυνομικούς του ΑΤ. Βόλου συνελήφθησαν δύο νεαροί ηλικίας 16 και 24 ετών να διαθέτουν προς πώληση 24 υαλοκαθαριστήρες χωρίς άσκησης υπαίθριου εμπορίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση