Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη έξι ατόμων για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
Σύλληψη έξι ατόμων για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Σύλληψη έξι ατόμων για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν σήμερα (27-12-2018) το πρωί  στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έξι άτομα, ηλικίας από 36 έως 79 ετών, διότι κατελήφθησαν να ηλεκτροδοτούν παράνομα τις οικίες τους.

Οι συλληφθέντες είχαν τοποθετήσει καλωδίωση στο δίκτυο του (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), χωρίς τη μεσολάβηση μετρητή, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η καταναλωθείσα ηλεκτρική ενέργεια.

Συγκεκριμένα  συνελήφθησαν μία 45χρονη που ρευματοδοτούσε το σπίτι της παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 3.000ευρώ, μία  62χρονη που ρευματοδοτούσε το σπίτι της παράνομα για έξι μήνες προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 600 ευρώ, 40χρονος ο οποίος ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για τέσσερις μήνες προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 150 ευρώ, 36χρονος  που ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 6.000 ευρώ , 77χρονη που ρευματοδοτούσε το σπίτι της παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 3.000 ευρώ και 43χρονος που  ρευματοδοτούσε το σπίτι του παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 6.000 ευρώ.

Τέλος, από αστυνομικούς του ΑΤ. Βόλου συνελήφθησαν δύο νεαροί ηλικίας 16 και 24 ετών να διαθέτουν προς πώληση 24 υαλοκαθαριστήρες χωρίς άδεια άσκησης υπαίθριου εμπορίου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση