Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη δύο φυγόποινων στο Βόλο
Σύλληψη δύο φυγόποινων στο Βόλο

Σύλληψη δύο φυγόποινων στο Βόλο

Δύο φυγόποινους συνέλα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σήμερα στην πόλη του Βόλου.

Πρόκειται για έναν 36χρονο υπήκοο Αλίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ρεβενών για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική 3.000 €.

Επίσης συνελήφθη μια 35χρονη Βολιώτισσα, που είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 20 μερών, για παράβαση υγειονομικής διάταξης.

Σύλληψη 35χρονου για κατοχή χασίς

Έναν 35χρονο συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του τρεις ποσότητες χασίς σε νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες βάρους 46 γραμ., καθώς και έναν μεταλλικό τρίφτη.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του “πειραγμένου” μονόκαννου

Επίσης συνελήφθη το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 58χρονος ιδιοκτήτης του κυνηγητικού μονόκάννου υ που βρέθηκε “πειραγμένο” στην κατοχή 33χρονου συγγενή του την Κυριακή.

Ο είχε συλληφθεί προχθές Κυριακή από αστυνομικούς της Ασφάλειας και στην κατοχή του είχε βρεθεί και κατασχεθεί ένα τροποποιημένο μονόκαννο κυνηγετικό , που κατείχε χωρίς άδεια και δεν ήταν δικό του.

Επίσης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη 36χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε βάρους 2,86 γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση