Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη δύο ατόμων με πάνω από δύο κιλά κάνναβη στην Καρδίτσα
Σύλληψη δύο ατόμων με πάνω από δύο κιλά κάνναβη στην Καρδίτσα

Σύλληψη δύο ατόμων με πάνω από δύο κιλά κάνναβη στην Καρδίτσα

Συνελήφθησαν, χθες (04-03-2019) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο άτομα, ηλικίας 24 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε υπεραστικό που διερχόταν από την πόλη της Καρδίτσας, κατελήφθησαν οι δύο επιβαίνοντες να έχουν στην κατοχή τους τέσσερις συσκευασίες με αποξηραμένη , συνολικού βάρους (2) κιλών και (326) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

48χρονος καλλιεργούσε δενδρύλλια ς με τη μέθοδο της υδροπονίας

Επίσης συνελήφθη χθες (04-03-2019) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 48χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δενδρυλλίων κάνναβης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε εγκαταλελειμμένο ξενώνα, όπου διέμενε ο 48χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (24) σε γλάστρες, ύψους έως (1,8) μέτρα, καθώς και (121) νεαρά φυτά κάνναβης σε γλαστράκια, ύψους έως (7) εκαά, τα οποία καλλιεργούνταν με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 48χρονος είχε διαμορφώσει ειδικό χώρο σε θάλαμο υδροπονικής ς, που αποτελούνταν από :
• (22) λάμπες φωτισμού και φθορίου,
• δύο προβολείς και
• θερμαντικό σώμα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση