Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη ατόμου για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα
Σύλληψη ατόμου για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα

Σύλληψη ατόμου για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (01-10-2019) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ς, πό στυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου, ένας 50χρονος.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, χωρίς την απαιτούμενη άδεια κατοχής, πέντε κυνηγετικού όπλου, δύο και δύο νάιλον συσκευασίες με καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη φορολόγησης, συνολικού βάρους (925) γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν ιδιοκτήτρια και δύο εργαζόμενοι σε μπαρ

Για παραβάσεις του αγορανομικού κώδικα, συνελήφθησαν τα ξημερώματα στο Βόλο τρία άτομα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Ειδικότερα, συνελήφθη 45χρονη ιδιοκτήτρια κέντρου διασκέδασης – συγκρότημα μπαρ, καθώς διαπιστώθηκε ότι έπαιζε χωρίς σχετική άδεια, ενώ συνελήφθησαν και δύο υπάλληλοi, ένας 31χρονος και μια 20χρονη καθώς στερούνταν πιστοποιητικών ς.

Επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο 14χρονος, καθώς κατελήφθη να περπατά πεζή και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε βάρους 1,83 γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση