Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη αλλοδαπού στον Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου
Σύλληψη αλλοδαπού στον Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου

Σύλληψη αλλοδαπού στον Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου

, χθες (25-08-2018) το βράδυ στον Κρτικό Αερολιμέν της Νέας Αγχιάλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 26χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς επιχείρησε να εξέλθει από την ελληνική επικράτεια με προορισμό τη Βιέννη, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου ταξιδιωτικά έγγραφα με στοιχεία άλλων ατόμων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αλμυρού.

Mεθυσμένος οδηγός σε τροχαίο στη Ν.Ιωνία

Σε τροχαίο ενεπλάκη 40χρονος μεθυσμένος οδηγός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.

Ο 40χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο υλικών ζημιών στη Ν.Ιωνία, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα με το Ι.Χ.Ε. όχημά του, ενώ σε που υπεβλήθη , εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 1,98mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,98mg/dL στη δεύτερη.

Επίσης από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες καφέ και αναψυκτηρίου, ένας 32χρονος κι ένας 51χρονος, καθώς διαπιστώθηκε ότι στα καταστήματά τους έπαιζαν μουσική σε 89db αντί 80db που είναι το όριο.

Συνελήφθη στα Κ. Λεχώνια με μικροποσότητα κάνναβης

Εν τω μεταξύ, για συνελήφθη 31χρονος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, χθες το βράδυ λίγο μετά τις 10.00 στα Κ. Λεχώνια.

Σε έλεγχο που του έγινε κατελήφθη ο νεαρός να έχει στην κατοχή του τέσσερις συσκευασίες με βάρους 5,45γρ, 4,77γρ., 0,95γρ. και 0,63γρ., οι οποίες κατασχέθηκαν.

Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας συνελήφθη στο κέντρο του Βόλου 43χρονος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση