Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη αλλοδαπού για βαριά σωματική βλάβη
Σύλληψη αλλοδαπού για βαριά σωματική βλάβη

Σύλληψη αλλοδαπού για βαριά σωματική βλάβη

Συνελήφθη χθες (14-04-2017) το βράδυ στα , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 37χρονος υπήκοος ς, διότι ευρισκόμενος στην αυλή της οικίας του μαζί με 18χρονο ημεδαπό, του επιτέθηκε, ένεκα προσωπικών διαφορών, με γεωργικό εργαλείο (τσάπα), χτυπώντας τον στο , με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της ς, όπου και νοσηλεύεται.

Σύλληψη για επικίνδυνη , παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή

Συνελήφθη χθες (14-04-2017) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 70χρονος , διότι ευρισκόμενος σε δημοτική οδό της πόλης του Τυρνάβου, ένεκα διαφορών αστικής φύσεως, αρχικά απείλησε 58χρονη γειτόνισσά του, μαζί με την 31χρονη κόρη της και στη συνέχεια επιτέθηκε στην 58χρονη, με γεωργικό εργαλείο κλαδέματος δέντρων (τύπου τσεκουριού), τραυματίζοντας την στο χέρι.

Η 58χρονη μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Τυρνάβου, όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε.

Σύλληψη ημεδαπών για κλοπή δύο ποδηλάτων

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (15-04-2017) στη , από αστυνομικούς του Β'  Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 16 ετών, διότι αφαίρεσαν δύο ποδήλατα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (14-04-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας () Μαγνησίας, μία 43χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να κατέχει πέντε νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κατεργασμένου (χύμα) καπνού, συνολικού βάρους (1.161) γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν.

Η κατασχεθείσα ποσότητα αφορολόγητου καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη χθες (14-04-2017) το βράδυ στην , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας () Τρικάλων, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού και κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση