Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη 63χρονου στο Βόλο για εισβολή σε σπίτι από το παράθυρο
Σύλληψη 63χρονου στο Βόλο για εισβολή σε σπίτι από το παράθυρο

Σύλληψη 63χρονου στο Βόλο για εισβολή σε σπίτι από το παράθυρο

Για διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας και δικαστικής απόφασης, συνελήφθη χθες, ένας 63χρονος στο Βόλο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, ο οποίος δικάζεται αύριο στο Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η 71χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που διαμένει μόνιμα στη Λάρισα, και του νοίκιαζε το σπίτι, του έκανε έξωση και άλλαξε τις κλειδαριές.

Ο 63χρονος επιχείρησε να μπει στο σπίτι σπάζοντας το παράθυρο, αλλά έγινε αντιληπτός από γειτόνισσα, η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο αφού θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο, ωστόσο, συνελήφθη ξανά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στη Ν. Ιωνία, για τα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων για να εκτίσει υπόλοιπο ποινής, ύστερα από κατα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την οποία είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών για ψευδή καταμήνυση και μάρτυρα.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 63χρονου εκκρεμούσε του Ειρηνοδικείου Βόλου, από τον περασμένο Ιούλιο.

Συλλήψεις σε Βελεστίνο και

Εν τω μεταξύ, για περιορισμών διαμονής συνελήφθησαν δύο Αλβανοί από αστυνομικούς του Α.Τ.Ρήγα ου.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στο Βελεστίνο ένας 30χρονος Αλβανός κι ένας 34χρονος ομοεθνής του, καθώς στον 30χρονο είχε δοθεί έξι μηνών για αναχώρηση από την χώρα, ενώ στον 34χρονο είχε δοθεί ενός μήνα για αναχώρηση από την χώρα. Οι δύο αλλοδαποί δεν αναχώρησαν και συνελήφθησαν.

Τέλος, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη στο 39χρονος, καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση