Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη 63χρονου στο Βόλο για εισβολή σε σπίτι από το παράθυρο
Σύλληψη 63χρονου στο Βόλο για εισβολή σε σπίτι από το παράθυρο

Σύλληψη 63χρονου στο Βόλο για εισβολή σε σπίτι από το παράθυρο

Για διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας και παραβίαση δικαστικής απόφασης, συνελήφθη χθες, ένας 63χρονος στο Βόλο, από αστυνομικούς του Βόλου, ο οποίος δικάζεται αύριο στο Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η 71χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που διαμένει μόνιμα στη Λάρισα, και του νοίκιαζε το σπίτι, του έκανε έξωση και άλλαξε τις κλειδαριές.

Ο 63χρονος επιχείρησε να μπει στο σπίτι σπάζοντας το παράθυρο, αλλά έγινε αντιληπτός από , η οποία και ειδοποίησε την , με αποτέλεσμα τη σύλληψη του.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο αφού θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο, ωστόσο, συνελήφθη ξανά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στη , για τα εκτίσει το υιπο της ποινής του.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων για να εκτίσει υιπο ποινής, ύστερα από καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την οποία είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 63χρονου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου, από τον περασμένο Ιούλιο.

Συλλήψεις σε και Στεφανοβίκειο

Εν τω μεταξύ, για παραβίαση περιορισμών διαμονής συνελήφθησαν δύο Αλβανοί από αστυνομικούς του Ρήγα Φεραίου.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στο ένας 30χρονος Αλβανός κι ένας 34χρονος ομοεθνής του, καθώς στον 30χρονο είχε δοθεί προθεσμία έξι μηνών για αναχώρηση από την χώρα, ενώ στον 34χρονο είχε δοθεί προθεσμία ενός μήνα για αναχώρηση από την χώρα. Οι δύο αλλοδαποί δεν αναχώρησαν και συνελήφθησαν.

Τέλος, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη στο Στεφανοβίκειο 39χρονος, καθώς κατελήφθη να οδηγεί στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση