Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη 62χρονου με ένα κιλό κάνναβη και χάπια
Σύλληψη 62χρονου με ένα κιλό κάνναβη και χάπια

Σύλληψη 62χρονου με ένα κιλό κάνναβη και χάπια

Συνελήφθη, σήμερα (08-01-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 62χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • οκτώ συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (1) κιλού και (367) γραμμαρίων,
  • ένας τρίφτης κάνναβης,
  • μία ζυγαριά,
  • (27) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
  • ένα κινητό τηλέφωνο και
  • το χρηματικό των (1.050) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πάνω από 400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατάσχεσε η Ασφάλεια 

ια παράβαση του τελωνειακού κώδικα και λαθρεμπορία καπνού, συνελήφθησαν σήμερα στη Ν.Ιωνία τέσσερα άτομα, δύο Ελληνίδες 42 και 46 ετών και δύο Πακιστανοί ηλικίας 28 και 20 ετών, σε συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

H 42χρονη είχε μεταβεί στο σπίτι της 46χρονης για να προμηθευτεί 10 πακέτα λαθραίων τσιγάρων – χωρίς την ειδική σήμανση.

Σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι της 46χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 10 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Εκείνη την ώρα έφθασαν στο σπίτι της 46χρονης και οι δύο νεαροί Πακιστανοί, που χρησιμοποιούσαν το σπίτι της γυναίκας για να κρύβουν τα λαθραία πακέτα και να προμηθεύονται μικρές τητες, προκειμένου να τις διαθέτουν προς πώληση.

Οι δύο Πακιστανοί, είχαν άλλα 450 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πακιστανοί, προμηθεύονται τα πακέτα τσιγάρων έναντι 1 ευρώ το πακέτo και τα πουλάνε προς 2 ευρώ το πακέτο.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο Πακιστανών, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια .

Τα πακέτα τσιγάρων, θα αποσταλούν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

 Έβρισε κι απείλησε την πρώην σύζυγό του
ια ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθη 42χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.
O 42χρονος κατηγορείται ότι απείλησε κι εξύβρισε την 36χρονη πρώην σύζυγό του.
 Συνελήφθη γι' απόπειρα κλοπής
εκκρεμούσε σε βάρος 25χρονου Ρουμάνου που συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.
Σε βάρος του νεαρού, εκκρεμούσε απόφαση του Α' Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με ς ενός έτους για απόπειρα κλοπής από κοινού.

Στην Αθήνα ο που είχε φύγει από την Παιδόπολη

Στην περιοχή Κυψέλη της Αθήνας, εντοπίστηκε από την Αστυνομία ένας 13χρονος ανήλικος από το που είχε φύγει από το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, στην Παιδόπολη Αγριάς.

Επίσης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας συνελήφθη ένας 28χρονος από την Αλβανία, γιατί βρισκόταν παράνομα στη χώρα και θα απελαθεί.

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Πέντε δικυκλιστές, συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας σε Βόλο και Ν.Ιωνία να οδηγούν χωρίς δίπλωμα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τρεις δικυκλιστές στη Ν.Ιωνία, ένας 18χρονος, μια 50χρονη και μια 45χρονη και δύο δικυκλιστές στο Βόλο, μια 43χρονη κι ένας 51χρονος,  καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση