Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη 37χρονου για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Λάρισα
Σύλληψη  37χρονου για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Λάρισα

Σύλληψη 37χρονου για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Λάρισα

σήμερα (04-09-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στη , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) ς, ένας 37χρονος έλληνας, διότι λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να διαρρήξει επιβατικό αυτοκίνητο 65χρονου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς την (02-09-2016) το απόγευμα αφαίρεσε τo δίκυκλο μοτοποδήλατο 51χρονου.

Το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη για κλοπή από ιατρείο

Επίσης συνελήφθη χθες (03-09-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 30χρονος έλληνας, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (02-09-2016) διέρρηξε ιατρείο 46χρονου και αφαίρεσε από συρτάρι γραφείου, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, καθώς και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς με το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό αγόρασε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη δύο αλβανών με αφορολόγητο καπνό στα Τρίκαλα

χθες (03-09-2016) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 19χρονος Αλβανός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με αφορολόγητο κατεργασμένο (χύμα) καπνό, βάρους (386) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς παρέμενε .

Επίσης συνελήφθη χθες (03-09-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 48χρονος υπήκοος ς, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με αφορολόγητο κατεργασμένο (χύμα) καπνό, βάρους (541) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη για μεταφορά παράτυπου αλλοδαπού

Συνελήφθη, χθες (03-09-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 36χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναν παράτυπο αλλοδαπό.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, ο 36χρονος κατελήφθη να μεταφέρει με το επιβατικό αυτοκίνητό του, έναν 19χρονο ομοεθνή του, ο οποίος είχε εισέλθει μας και συνελήφθη.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση