Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη 35χρονου  για κλοπές από την Υποδ/νση Ασφάλειας Βόλου
Σύλληψη 35χρονου  για κλοπές από την Υποδ/νση Ασφάλειας Βόλου

Σύλληψη 35χρονου  για κλοπές από την Υποδ/νση Ασφάλειας Βόλου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης μαρτυριών και βιντεοληπτικού υλικού, σε στη Νέα Ιωνία, που διαπράχθηκε την 04.04.2020 και περί 17:00.Ο δράστης  μπήκε στο που ήταν ανοιχτό εκείνη την ώρα και χωρίς να γίνει αντιληπτός  από την υπάλληλο άρπαξε 25 ευρώ από το ταμείο και  έφυγε.

Ομοίως, την 05.04.2020 και περί ώρα 13:00, αφαίρεσε μοτο ιδιοκτησίας 45χρονου από το κέντρο του Βόλου.

Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από αστυνομικούς της Υ.Α. Βόλου και ταυτοποιήθηκε ενώ αναζητηθείς εντοπίστηκε, προσήχθη και συνελήφθη στο Βόλο την 19:00 ώρα της 05.04.2020. O  35χρονος είχε κλέψει προ ημερών και το βενζινάδικο .

Ο δράστης έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις.

Το αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σύλληψη ατόμων  από το Α.Τ Σκοπέλου

Συνελήφθησαν, κατόπιν ς, από το Α.Τ Σκοπέλου δύο άνδρες   34 & 68 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να προβαίνουν σε διάνοιξη δύο  μικρών αυλακίων με σκαπτικά χειρός (φτυάρια) στον αιγιαλό της Σκοπέλου.

Επίσης, σε βάρος του 34χρονου βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωναϊού (στέρηση βεβαίωσης ς τύπου Β΄) .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση