Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Σύλληψη 32χρονου Έλληνα για παράνομη διακίνηση προσφύγων
Σύλληψη 32χρονου Έλληνα για παράνομη διακίνηση προσφύγων

Σύλληψη 32χρονου Έλληνα για παράνομη διακίνηση προσφύγων

Έναν 32χρονο Σερραίο συνέλαβαν σήμερα το πρωί στελέχη του Λιμεναρχείου Βόλου στο Τελωνείο, για παράνομη .

Ο 32χρονος συνελήφθη στις 10.00 το πρωί στο , διότι στο που μετέφερε βιομηχανικά για επιχειρήσεις του Βόλου και της Αθήνας, σταμάτησε για έλεγχο όταν ακούστηκαν φωνές από τον χώρο της καρότσας.

Τελωνειακοί και λιμενικοί που άνοιξαν την πόρτα, διαπίστωσαν ότι στο βρισκόταν ένας 15χρονος και ένας 37χρονος, που δήλωσε ότι είναι θείος του παιδιού και προέρχονται από τη Συρία.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 32χρονος οδηγός του φορτηγού κατέθεσε ότι παρέλαβε το από την Τουρκία πέρασε τα σύνορα και κατευθύνθηκε στο Βόλο, χωρίς να σταματήσει ενδιάμεσα, ενώ ο ίδιος αγνοούσε την ύπαρξη των δύο ατόμων, που αντιλήφθηκε όταν φώναξαν .

Οι  δύο πλήρωσαν τρίτο άτομο στην Τουρκία με σκοπό να τους μεταφέρει  στη , εκείνος του έβαλε στο φορτηγό και όταν σταμάτησε, αντιλαμβανόμενοι ότι κάπου έφτασαν άρχισαν να φωνάζουν για να τους εντοπίσουν.

Οι δύο θα παραδοθούν στην για να κινήσει τις διαδικασίες, σε βάρος τους δεν ασκήθηκε δίωξη, ενώ ο Έλληνας οδηγός του αυτοκινήτου  κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση