Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη 32χρονου Έλληνα για παράνομη διακίνηση προσφύγων
Σύλληψη 32χρονου Έλληνα για παράνομη διακίνηση προσφύγων

Σύλληψη 32χρονου Έλληνα για παράνομη διακίνηση προσφύγων

Ένν 32χρονο Σερρίο συνέλαβαν σήμερα το πρωί στελέχη του Λιμεναρχείου στο Τελωνείο, για παράνομη μεταφορά προσφύγων .

Ο 32χρονος συνελήφθη στις 10.00 το πρωί στο Τελωνείο Βόλου, διότι στο φορτηγό που μετέφερε βιομηχανικά για του Βόλου και της ς, σταμάτησε για έλεγχο όταν ακούστηκαν φωνές από τον χώρο της καρότσας.

Τελωνειακοί και λιμενικοί που άνοιξαν την πόρτα, διαπίστωσαν ότι στο βρισκόταν ένας 15χρονος και ένας 37χρονος, που δήλωσε ότι είναι θείος του παιδιού και προέρχονται από τη Συρία.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 32χρονος οδηγός του φορτηγού κατέθεσε ότι παρέλαβε το φορτηγό από την πέρασε τα σύνορα και κατευθύνθηκε στο Βόλο, χωρίς να σταματήσει ενδιάμεσα, ενώ ο ίδιος αγνοούσε την ύπαρξη των δύο ατόμων, που αντιλήφθηκε όταν φώναξαν .

Οι  δύο πρόσφυγες πλήρωσαν τρίτο άτομο στην με σκοπό να τους μεταφέρει  στη Γερμανία, εκείνος του έβαλε στο φορτηγό και όταν σταμάτησε, αντιλαμβανόμενοι ότι κάπου έφτασαν άρχισαν να φωνάζουν για να τους εντοπίσουν.

Οι δύο πρόσφυγες θα παραδοθούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για να κινήσει τις διαδικασίες, σε βάρος τους δεν ασκήθηκε δίωξη, ενώ ο Έλληνας οδηγός του αυτοκινήτου  κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση