Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Σύλληψη 32χρονου Έλληνα για παράνομη διακίνηση προσφύγων
Σύλληψη 32χρονου Έλληνα για παράνομη διακίνηση προσφύγων

Σύλληψη 32χρονου Έλληνα για παράνομη διακίνηση προσφύγων

Έναν 32χρονο Σερραίο συνέλαβαν σήμερα το πρωί στελέχη του Λιμεναρχείου στο Τελωνείο, για παράνομη μεταφορά προσφύγων .

Ο 32χρονος συνελήφθη στις 10.00 το πρωί στο Τελωνείο , διότι στο αυτοκίνητο που μετέφερε βιομηχανικά προϊόντα για του και της Αθήνας, σταμάτησε για έλεγχο όταν ακούστηκαν φωνές από τον χώρο της καρότσας.

Τελωνειακοί και λιμενικοί που άνοιξαν την πόρτα, διαπίστωσαν ότι στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένας 15χρονος και ένας 37χρονος, που δήλωσε ότι είναι θείος του παιδιού και προέρχονται από τη .

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 32χρονος του φορτηγού κατέθεσε ότι παρέλαβε το από την Τουρκία πέρασε τα σύνορα και κατευθύνθηκε στο Βόλο, χωρίς να σταματήσει ενδιάμεσα, ενώ ο ίδιος αγνοούσε την ύπαρξη των δύο ατόμων, που αντιλήφθηκε όταν φώναξαν .

Οι  δύο πρόσφυγες πλήρωσαν τρίτο άτομο στην Τουρκία με σκοπό να τους μεταφέρει  στη Γερμανία, εκείνος του έβαλε στο φορτηγό και όταν σταμάτησε, αντιλαμβανόμενοι ότι κάπου έφτασαν άρχισαν να φωνάζουν για να τους εντοπίσουν.

Οι δύο πρόσφυγες θα παραδοθούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας για να κινήσει τις διαδικασίες, σε βάρος τους δεν ασκήθηκε δίωξη, ενώ ο Έλληνας του αυτοκινήτου  κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων παραγωγών του Δήμου Νοτίου Πηλίου - https://t.co/ZiXV7tpJB0… -

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

  • Σύλληψη 26χρονου για #κλοπές και ληστείες  #κλοπές - https://t.co/xxAeKqUf8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση