Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη 19χρονου για κλοπή
Σύλληψη 19χρονου για κλοπή

Σύλληψη 19χρονου για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (15-01-) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , ένας 19χρονος, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες χθες μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας Βολιώτη και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου   παραβίασε την κεντρική είσοδο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ», ιδιοκτησίας 35χρονου και αφού εισήλθε εντός, αφαίρεσε χρηματικό των τριάντα (30) ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα & κέρματα, καθώς επίσης και άγνωστο χρηματικό που βρισκόταν σε δυο (2) πλαστικά κουτιά και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ενώ από την κατοχή του ανωτέρω κατασχέθηκε χρηματικό ποσό των δώδεκα ευρώ & είκοσι λεπτών (12,20).

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδ/νση Ασφάλειας .

Όπως πρόεκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης διέπραξε ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπής κατά το τελευταίο εικοσαήμερο περίπου.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 29-12-2021, διέρρηξε το ίδιο κατάστημα και αφαίρεσε από το εσωτερικό -1-tablet, -1- κινητό τηλέφωνο, -1- ασύρματο σύστημα και το χρηματικό ποσό των -55- ευρώ.
Επιπλέον, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 04-01-, μετέβη σε εμπορικό κατάστημα του Βόλου και αφαίρεσε από το εσωτερικό -1- φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop), -1- επεξεργαστή σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή, διάφορα ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία (δραπανοκατσάβιδο, κρουστικά δράπανα κ.ά.), προσωπικά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (15-01-2022) το βράδυ στο Τρίκερι  του Δήμου Νοτίου Πηλίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου, ένας 32χρονος, διότι χθες το πρωί, ενώ ήταν πεζός, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα άσκοπα στον αέρα, με αποτέλεσμα τα σκάγια να καταλήξουν στο κεφάλι και τους ώμους 76χρονης ς που διερχόταν πεζή σε κοντινή απόσταση, προκαλώντας της φόβο και ταραχή, χωρίς ωστόσο να την τραυματίσουν.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Νοτίου Πηλίου.

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα 

Επίσης, κτά τις πογευματινές ώρες της 15/01/2022, στον Ριζόμυλο , από αστυνομικούς του συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος ΠΑΚΙΣΤΑΝ 33 ετών, καθόσον κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ ιδιοκτησίας του, στερούμενος της απαιτούμενης από το Νόμο άδειας ικανότητας οδήγησης.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Ρήγα Φεραίου.

Πρόστιμο για μουσική και μάσκες

Τέλος κατά τις βραδινές ώρες της 15/01/2022, στη Νέα Ιωνία , από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση διάδοσης του νέου κορωναϊού Covid-19, συνελήφθησαν μία 47χρονη  & ένας  57χρονος, καθόσον κατελήφθησαν η μεν  ως προσωρινά υπεύθυνη και ο δε  ως ιδιοκτήτης, να λειτουργούν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ» και να αναπαράγουν μουσική μέσω κινητού τηλεφώνου, η οποία μεταδιδόταν έντονα σε όλους τους χώρους του καταστήματος, προς τέρψη των πελατών.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και η αναστολή του καταστήματος για  15  ημέρες, καθώς επίσης και πρόστιμο ύψους τριακοσίων (300) ευρώ σε πέντε πελάτες για μη χρήση μάσκας.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση